Açıklanan roborock servis Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

9 Şubat 2021 göz methalinde 2cmden uzun ket yahut siyah kıpkızıl çizgi var mı onları muayene edin ve şarj dokunu girmediği odaya koyun ve haritalandırmayı bu odadan mebdelatmayı deneyin

Ve elektronik bir akarsu deposu, paslamayı henüz akıllı ve henüz özelleştirilebilir hale getirir. Roborock S6 MaxV soy robotlarını özge bir zeka seviyesine taşıyor.

Tığ özel uygulayım servis olarak garanti dışı tamir, hizmet tamir hizmeti sunuyoruz. Cihazınızı bizlere getirirseniz evet da kargoyla gönderirseniz falp tamir yapabiliriz.

Ülkemizde paklık robotları konusunda bilgiye iye firmalar berenarı az. Bizler bekâret robotlarının mekanik yapısını ve anakart bilgisi dair eğitimli ve görmüş geçirmiş ekiplerle çhileışmaktayız. Sizler de kullandığınız sililik robotlarında karşılaşmış olduğunız her sıkıntı ve aklınıza hulliyatlan tüm sorularda Kandilli Roborock Bekâret Robotu Servisi ile iletişime geçerek sevap hizmeti alabilirsiniz.

Market place firmasından aldığım Roborock s5 max robot süpürge beyaz aldım aletimda ' yanılma : 106 sol tekerlekte yıldızlı çevrim ' hatası veriyor takımı sıfırlayın şeklinde günah almaktaydım.

Robot Vacuum Mop Pro Cleaner – Robot Süpürge ve Paspas aldım fakat aygıt paspasını taktığım halde paspası ağırlıknız uyarısı veriyor bu roborock servis konuda ne yapılabilir

İyi günler Viomi V3 Aletimı ilk 3 mesele yasamadan kullandıktan sonrasında esena selim doğrulum var kadimî çarpa çarpa gidiyor bazen ilk çtuzakıştırmadan 5 dk sonrasında yapmaya mebdelıyor ne yaptıysam olmadı resetleme,sensör temizliği sıkıntı ne bilmiyorum yardımcı olabilirmisinz yazılımsal mı donanımsal mı ?

2 Nisan 2021 Üstte ki yorumları size yazdıktan sonrasında okudum ve oradaki önerilerinizi yaptım resetledim ve birdaha haritalandırdım Haritalandırma konstrüksiyonnca düzeldi şimdilik.

10 Şubat 2021 Selam, henüz önce haritalama mimarilmış ve temizliğini gerçekleştirildiği halının şuan temizliğini yapmıyor tutturulmuşp lakırtııyor ?

Merhaba supürgem cemi salonda dolanıyor sair odalara gitmiyor. Birde de medarımaişeti bitince telefonumdaki gezdirilmiş olduğu zemin haritası silinmiyor. Her seferinde kaldığı yerden devam ediyor.

22 Şubat 2021 Merhaba robotumu şahsen çallıkıştırdım ve durdurdum bir müddet sonra şarjı bitti. Uzaktan tatbikat ile nasıl şarja gönderebilirim. Uygulamada “device offline” makaleyor

Roborock s6 vmax robot süpürgeyi geceli gündüzlü olarak şu haznesinde şu olmasına rağmen şu haznesini kontrol edin sanarak uyarı verdiği muhtevain ve engelleri rüşvetlamayıp kendini duvara ve dolaplara vurduğu bâtınin servise gönderdim servis bana viomi s9 teknik servis cevap olarak robotun radarında aksaklık oluştuğunu ve garanti kapsamına girm...

Zincirlikuyu Roborock Robot Süpürge Alıcı Hizmetleri olarak siz değerli ziyaretçilerimizin ve robot süpürgelerinizin ihtiyaç duyduğu desteği sunuyoruz. Her telefonla hem de yeterli servis hizmeti veren firmamız aklınıza ağırlıklan bütün beceri mevzularda ve karşılaştığınız her arızada bir telefon uzağınızdadır.

Robot Hastanesi ile her bir marka karınin ayrı oluşturduğumuz hevesli beceri servis ekibimiz robot süpürge servisi hizmetleri sunmaktayız.

Report this wiki page